Nieuwe Single: Gianluca – De Ware Gevonden

nov 30, 2022

Als er één zanger is, die met name het afgelopen jaar, grote stappen heeft gemaakt is dat Gianluca wel.  Om in de picture te blijven is het natuurlijk belangrijk om regelmatig iets van je te laten horen. Hij nam wederom contact op met Manfred Jongenelis die hem uitnodigde voor een schrijverssessie waarbij ook Raymon Hermans aanwezig zou zijn. Raymon Hermans is ondertussen één van de vaste tekstschrijvers waarmee Manfred Jongenelis, qua muziekproducties, de lat heel hoog legt. Dat is duidelijk te horen aan de nieuwe single ‘De Ware Gevonden’ die samen door deze Brabantse toppers is gemaakt.

Gianluca:’ Het resultaat is een commerciële single waarbij kenmerkende Raymon Hermans invloeden gecombineerd worden met de sound waarmee Manfred de éne na de andere hit weet te produceren. Ook het onderwerp waarin ik zing dat ik de ware heb gevonden, past gewoon bij mij. De vrolijke accordeonklanken en de gitaarpartijen geven het lied de juiste uitstraling.  Ik zie het zeker als een mooie toevoeging op mijn repertoire.

Meer nieuwe releases

Vieze Jack – Zeg Eens Meisje

Vieze Jack – Zeg Eens Meisje

Vieze Jack trekt zichzelf even terug voor een liefdevolle verwendag. Kijk stiekem mee, geniet van de zomerse vakantieklanken en dompel je onder in Jack z’n zaligste dromen.  

Kimberly Franssens – Nog Een Laatste Dans

Kimberly Franssens – Nog Een Laatste Dans

Kimberly Fransens is nog piepjong wanneer zij meespeelt in musicals als ‘The Sound of Music’ en ‘Annie’ Het grote publiek leert Kimberly Fransens kennen door talentenjachten zoals IDOLS (2016) en The Voice of Holland (2019). Met hits zoals ’Love You Better’ en ’Forget To...

Ferry de Lits – Met Het Vliegtuig Naar Spanje

Ferry de Lits – Met Het Vliegtuig Naar Spanje

Ferry de Lits staat nog in de JN30 met de samenwerking met Nelis Leeman, Allemaal Naar De Hemel. Toch delen we graag zijn nieuwe muziek met jullie Met Het Vliegtuig Naar Spanje. Met zijn stemgeluid en zijn hoge entertainmentgehalte verschijnt deze plaat, oeh lalala met het...

Nu op Radio JND