Nieuwe Single: J-Nius – Ga Door

“Ga Door”. Dat is de titel van de nieuwe single van de Volendamse band J-Nius.

De band is weer terug, en hoe. De trein rijdt weer en dat voelt heerlijk.

Want op het moment dat de vorige single “Daar Ga Ik Weer” uitkwam, brak er een wereldwijde pandemie uit…de trein stond noodgedwongen stil.

Zodra het weer mogelijk was ging de band achter de schermen als vanouds aan de slag.

Het coverrepertoire werd opgepoetst en aangevuld met nieuwe krakers en er werd nagedacht over volgende stappen. Hoog op het lijstje stond het uitbrengen van een nieuwe single.

Zanger Kevin Koning is vanaf zijn geboorte liefhebber van de oude crooners en met een Spaanse vrouw is zijn liefde voor het Zuid-Europese repertoire alleen maar gegroeid.

Op een nacht werd hij wakker met het nummer Amor (van o.a. Bing Crosby) in zijn hoofd. Hij belde gelijk tekstschrijver en componist Bram Koning op. De opdracht was duidelijk: dit nummer, maar dan met een aanstekelijke tekst en een gezellig arrangement want we hebben weer zin in een feestje.

Meer uitleg had Bram niet nodig. Diezelfde week was er een tekst met een muzikale herbewerking en had Kevin het nummer ingezongen in de studio van Bram. De opvolger van “Daar Ga Ik Weer” was een feit.  

Samen met een geweldige videoclip, gemaakt door de bekende clipregisseur Ron Schmid, is J-Nius klaar voor het landelijk uitbrengen van de single “Ga Door”.

De band hoopt natuurlijk dat de huidige ruim 500.000 streams van “Daar Ga Ik Weer” wordt overtroffen. Maar het beste gevoel is toch wel als iedereen in de kroeg of feesttent de nieuwe single meezingt.

Dit wil je misschien ook lezen…

Otto Lagerfett – Und Ab Und Zu Wein Ich Ganz Leis

Otto Lagerfett – Und Ab Und Zu Wein Ich Ganz Leis

De Duitse Schlager-artiest, Otto Lagerfett, is verheugd de release aan te kondigen van zijn emotionele Duitse vertolking van het nummer "Huilen Doe Ik Wel Alleen," oorspronkelijk gezongen door Jannes. Dit prachtige lied heeft diepe indruk gemaakt op Otto, en hij was...

Roykuh – Mijn Tweede Liefde

Roykuh – Mijn Tweede Liefde

In 2005 begon Roykuh voor de grap met zingen. Omdat hij best veel positieve reacties op zijn zangtalent kreeg, gaf hij zich in 2019 op voor de Talentenjacht ‘Stanley Hazes zoekt the Voice’. Hij ging met de publieksprijs naar huis en mocht een eerste eigen single...

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 50,  Zanger Alex - Hoe Dan//Gerard Joling - Altijd Vrijgezel //Jeroen van der Boom - Nu Jij Hier Niet Bent //Check de complete lijst...

&