Nieuwe Single: Jaap Reesema – Mijn Kleine Presidentje

mrt 17, 2022

Giro555 haalde vorige week maandag via radio en televisie geld op om de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne te helpen. Ook Jaap Reesema hielp mee en deed dit via een liedje dat hij samen met onder andere Snelle heeft geschreven. 

Mijn Kleine Presidentjewat de titel van het nummer is, gaat over een kind dat aan zijn vader vraagt wat er aan de hand is in de wereld. Via Radio555 wist Reesema meteen al een gevoelige snaar te raken bij de luisteraars, maar het liedje was na afloop niet meteen beschikbaar. De dag na de inzamelingsactie is de zanger meteen de studio ingedoken en heeft daar de studioversie van Mijn Kleine Presidentje afgemaakt.

Meer nieuwe releases

Vieze Jack – Zeg Eens Meisje

Vieze Jack – Zeg Eens Meisje

Vieze Jack trekt zichzelf even terug voor een liefdevolle verwendag. Kijk stiekem mee, geniet van de zomerse vakantieklanken en dompel je onder in Jack z’n zaligste dromen.  

Kimberly Franssens – Nog Een Laatste Dans

Kimberly Franssens – Nog Een Laatste Dans

Kimberly Fransens is nog piepjong wanneer zij meespeelt in musicals als ‘The Sound of Music’ en ‘Annie’ Het grote publiek leert Kimberly Fransens kennen door talentenjachten zoals IDOLS (2016) en The Voice of Holland (2019). Met hits zoals ’Love You Better’ en ’Forget To...

Ferry de Lits – Met Het Vliegtuig Naar Spanje

Ferry de Lits – Met Het Vliegtuig Naar Spanje

Ferry de Lits staat nog in de JN30 met de samenwerking met Nelis Leeman, Allemaal Naar De Hemel. Toch delen we graag zijn nieuwe muziek met jullie Met Het Vliegtuig Naar Spanje. Met zijn stemgeluid en zijn hoge entertainmentgehalte verschijnt deze plaat, oeh lalala met het...

Nu op Radio JND