Nieuwe Single: Maan & Goldband – Stiekem

Maan werkt samen met Haagse popsensatie op nieuwe single.

Maan en Goldband slaan de handen ineen en brengen vandaag om 17:30 uur de single ‘Stiekem’ uit, een mysterieus liedje dat gaat over een geheime spanning tussen twee mensen en het verlangen naar elkaar. Het nummer wordt visueel bijgestaan door een spraakmakende clip geregisseerd door Véras Fawaz.

“Dit nummer wordt toegevoegd aan mijn nieuwe album ‘Leven’ en is dan ook één van mijn favorieten. Ik denk dat dit een hele mooie mix is van onze sound. Een samenwerking met Goldband stond hoog op mijn lijstje en ik kan dan ook niet wachten om samen de festivals plat te spelen met dit nummer”, zegt Maan.

De Haagse popsensatie Goldband, bestaande uit drie ex stukadoors Karel, Milo en De Het Boaz, was dé festival act deze zomer. Zo braken ze vakkundig de podia van Lowlands, Pukkelpop, Down the Rabbit Hole en Rock Werchter af en verkochten ze binnen no-time 3x de AFAS live uit.

Stiekem is hun eerste release sinds het in de zomer van 2021 uitgebrachte debuutalbum Betaalbare Romantiek.

Meer berichten…

Nieuwe Single: Gio van Veen – Ik Zal Je Belonen

Nieuwe Single: Gio van Veen – Ik Zal Je Belonen

Hij is pas 22 jaar maar toch timmert Gio van Veen al een aantal jaren aan de weg voor een succesvolle carrière. Samen met producer Manfred Jongenelis en het label Smaragd Music heeft de zanger hiermee een goede combinatie gevonden om met eigen repertoire en sound...

Nieuwe Single: Soraya – Jij Laat Me Lachen

Nieuwe Single: Soraya – Jij Laat Me Lachen

Wat kan de klank van de pure Hollandse volksmuziek toch heerlijk zijn, mits…… Puur, oprecht met warme muzikaliteit omringd en vertolkt wordt door een stem waarbij je ieder woord gelooft en je raakt. Het is helaas een bijna uitstervend muzikaal ras in onze Vaderlandse...

Nieuwe Single: Jessica Malfait – Waarom Ben Ik Niet Gebleven

Nieuwe Single: Jessica Malfait – Waarom Ben Ik Niet Gebleven

Hoogte en dieptepunten. Vreugde en verdriet wisselen elkaar af, ook in het leven van de Bredase zangeres Jessica Malfait. Ditmaal geen vrolijk feestnummer zoals we van haar gewend zijn, maar een emotioneel lied dat bij je binnenkomt en direct zal raken. Jarenlang lag...

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Marlane wordt door het Nederlands publiek inmiddels niet alleen graag op het podium bewonderd maar ook als graag geziene gast gezien bij de reality soap ‘De Bevers’. Met Kees als manager en NRGY Music als platenmaatschappij is Marlane al een aantal jaren hard op weg...

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Jessy Arjaans blaast oude hit nieuw leven in. Zoals we veel om ons heen zien, worden steeds meer oude liedjes in een nieuw jasje gegoten. Dit omdat de jongere luisteraar de liedjes niet kennen, maar toch opnieuw op gaan pakken. Jessy Arjaans is niet meer weg te denken...