Nieuwe Single: Marco Mark – Vanavond

Ik ben Marco Mark en kom uit Nieuwerbrug.
In het dagelijkse leven ben ik zwembad technicus waarin ik de binnen en buiten kant repareer en bestudeer. Daarnaast zing ik iets wat voor mij een echte passie is. Hierin uit ik mijn emotie en maak ik vooral plezier. 
Deze single is waar wij (Frank van Etten en Manfred Jongenelis en ik)
muzikaal naar toe willen qua style en gevoel na (Lach de wereld tegemoet) is dit de 2e single van dit trio en kan nu al niet wachten op de volgende knaller. Zoals wij zeggen stukje voor stukje hopen we dat Nederland mij steeds een beetje meer leert kennen en dat ik het wijde land meer mag gaan intrekken. Om zo meer van mij te laten zien en horen.

Dit wil je misschien ook lezen…

William Janz – We gaan We gaan, Me va Me va

William Janz – We gaan We gaan, Me va Me va

William Janz de nummer één Julio Iglesias Tribute ter wereld brengt een ode aan zijn idool Julio Iglesias ter ere van zijn 80e verjaardag. Met zijn nieuwe single “We Gaan We Gaan, Me Va Me Va” wil hij hiermee aanmoedigen het leven te blijven vieren. Na zijn zomer hit...

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 39,  Ferry de Lits - In Elk Stadje //Havenzangers - Ik Heb Liever Dat Je Nu Gaat // Check de complete lijst radiojnd.nl/jn30...

Acda En De Munnik – Tussendoor

Acda En De Munnik – Tussendoor

Thomas Acda en Paul de Munnik zullen op de dag van De Reünie in de Ziggo Dome een nieuw album zullen uitbrengen genaamd AEDM. Het is meer dan 10 jaar geleden dat er een album van het duo verscheen. AEDM is opgenomen in verschillende studio’s in Nederland en Memphis....

&