Nieuwe Single: Marlous – Toen Alles Nog Leuk Was

apr 5, 2022

Het is alweer 13 jaar geleden dat de eerste single van Marlous, getiteld ‘Jij alleen jij’ gelanceerd werd. De tekst daarvan was net zoals de opvolger ‘Ik spreid mijn vleugels uit’ geschreven door Frank van Etten. We weten allemaal dat de muzikale carrière van Marlous daarna in een stroomversnelling is gekomen. Er kwamen andere mensen op haar pad waar ze vervolgens lange tijd mee samenwerkte. Maar tijden veranderen. De vriendschap tussen Marlous en Frank van Etten is altijd blijven bestaan. Ze vond het daarom ook een hele eer dat Frank haar aanbood om een nieuw lied voor haar te schrijven. Dat kon ze natuurlijk niet afslaan. Nadat ze de demo ontving was ze helemaal ontdaan. Met name het onderwerp zal herkenbaar zijn voor heel veel mensen.

‘Nadat ik via m’n socials de preview van ‘Toen alles nog leuk was’ gedeeld had stroomden de reacties binnen. De één koppelt de tekst aan een relatie en de ander aan goede vriend of vriendin. Dat was ook de insteek om een grotere doelgroep te bereiken. Op advies van Frank nam ik contact op met producer Manfred Jongenelis. Ik ken hem al jaren, maar had nog nooit met hem samengewerkt. Bij de opnames bleek dat hij net zo’n perfectionist was als mij. Alles moet kloppen en eerlijk is eerlijk. De productie is gewoon geweldig. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet’, meent Marlous.

Meer nieuwe releases

Vieze Jack – Zeg Eens Meisje

Vieze Jack – Zeg Eens Meisje

Vieze Jack trekt zichzelf even terug voor een liefdevolle verwendag. Kijk stiekem mee, geniet van de zomerse vakantieklanken en dompel je onder in Jack z’n zaligste dromen.  

Kimberly Franssens – Nog Een Laatste Dans

Kimberly Franssens – Nog Een Laatste Dans

Kimberly Fransens is nog piepjong wanneer zij meespeelt in musicals als ‘The Sound of Music’ en ‘Annie’ Het grote publiek leert Kimberly Fransens kennen door talentenjachten zoals IDOLS (2016) en The Voice of Holland (2019). Met hits zoals ’Love You Better’ en ’Forget To...

Ferry de Lits – Met Het Vliegtuig Naar Spanje

Ferry de Lits – Met Het Vliegtuig Naar Spanje

Ferry de Lits staat nog in de JN30 met de samenwerking met Nelis Leeman, Allemaal Naar De Hemel. Toch delen we graag zijn nieuwe muziek met jullie Met Het Vliegtuig Naar Spanje. Met zijn stemgeluid en zijn hoge entertainmentgehalte verschijnt deze plaat, oeh lalala met het...

Nu op Radio JND