Nieuwe Single: Marvin de Geest – Jij Past Bij Mij

jun 6, 2022

De derde single die Marvin de Geest bij Smaragd Music uitbrengt is wel even heel iets anders dan hetgeen hij voorheen lanceerde. De credits gaan hiervoor naar producer Manfred Jongenelis en tekstschrijver Carlo Rijsdijk. De laatste tijd zijn er diverse Nederlandtalige producties van dit duo verschenen die stuk voor stuk hartelijk werden ontvangen.

Marvin gaf aan dat hij op zoek was naar een volks nummer en dan het liefst met herkenbare geluiden van vroeger. Zelf kwam Marvin 32 jaar geleden op deze planeet. Hij groeide op met muziek van oa. Marianne Weber, Frans Bauer, Grad Damen en Corry Konings. Manfred en Carlo zijn vervolgens mee aan de slag gegaan met als verrassend resultaat ‘Jij Past Bij Mij’.

Marvin:’Veel collega-artiesten kiezen ervoor om speciaal voor de jeugd liedjes te maken met allerlei moderne invloeden. Aan de éne kant snap ik dat ook wel omdat de tijden veranderen. Diverse ingrediënten die gebruikt zijn in ‘Jij Past Bij Mij’ kunnen herkenbaar overkomen. Het is een compleet nieuwe productie die bol staat van live instrumenten waaronder viool, gitaar en trompet. Het geheel is overgoten met een Italiaans sausje. Ikwil graag deze volkse kant/stijl van muziek vasthouden De weg die we zijn ingeslagen met de eerste single bij Manfred ‘Lieve kleine meid’ krijgt hiermee een vervolg’, onthult Marvin.

Meer nieuwe releases

Vieze Jack – Zeg Eens Meisje

Vieze Jack – Zeg Eens Meisje

Vieze Jack trekt zichzelf even terug voor een liefdevolle verwendag. Kijk stiekem mee, geniet van de zomerse vakantieklanken en dompel je onder in Jack z’n zaligste dromen.  

Kimberly Franssens – Nog Een Laatste Dans

Kimberly Franssens – Nog Een Laatste Dans

Kimberly Fransens is nog piepjong wanneer zij meespeelt in musicals als ‘The Sound of Music’ en ‘Annie’ Het grote publiek leert Kimberly Fransens kennen door talentenjachten zoals IDOLS (2016) en The Voice of Holland (2019). Met hits zoals ’Love You Better’ en ’Forget To...

Ferry de Lits – Met Het Vliegtuig Naar Spanje

Ferry de Lits – Met Het Vliegtuig Naar Spanje

Ferry de Lits staat nog in de JN30 met de samenwerking met Nelis Leeman, Allemaal Naar De Hemel. Toch delen we graag zijn nieuwe muziek met jullie Met Het Vliegtuig Naar Spanje. Met zijn stemgeluid en zijn hoge entertainmentgehalte verschijnt deze plaat, oeh lalala met het...

Nu op Radio JND