fbpx

Nieuwe Single: Meau & Racoon – Dans M’n Ogen Dicht

Nadat MEAU via TikTok een eigen versie van Racoon’s De Echte Vent de wereld had ingestuurd, werd ze gevraagd om het voorprogramma van de Zeeuwse band te verzorgen. Dat zorgde uiteindelijk voor een muzikale vriendschap. Zanger Bart van der Weide en bassist Maarten van Damme schreven met MEAU vervolgens het nummer Dans M’n Ogen Dicht, waarin de tweestrijd tussen de donkere en lichte kant van het leven centraal staat.

MEAU laat weten: ‘Een samenwerking met Racoon stond al een tijd bovenaan mijn lijstje, omdat ik me zowel muzikaal als persoonlijk erg met de band verbonden voel. Voor mijn gevoel kan ik Bart altijd om advies vragen en ik ben ontzettend trots op ons liedje!’

Dit wil je misschien ook lezen…

Win een DAB+ radio in de JND Ochtendshow

Win een DAB+ radio in de JND Ochtendshow

Maak deze week iedere werkdag kans op een gloednieuwe DAB+ radio van Radiowinkel.nl tijdens de week van de digitale radio! App het woord "DAB" naar de JND studio op 085 760 99 36, belt Willem Bakker je terug in de JND Ochtendshow? Dan scoor jij een DAB+ radio en...

Emma Heesters ft. Maks – HJB

Emma Heesters ft. Maks – HJB

Je moet je bek houden, het interesseert me niet wat je zegt, ik wil bemind worden. Aan duidelijkheid geen gebrek bij de nieuwe single van Emma Heesters. Begin 2023 werkt ze samen met niemand minder dan Anouk. Dit levert de single Met Jou Kan Ik Het Aan op. De single...

Melissa Smilda – Slaap Jij Vannacht Maar Op De Bank

Melissa Smilda – Slaap Jij Vannacht Maar Op De Bank

Melissa Smilda, de getalenteerde zangeres die in rap tempo Nederland aan het veroveren is heeft een nieuwe single uit, genaamd: ‘Slaap Jij Vannacht Maar Op De Bank'. Na het succes van haar vorige hits, waaronder “Al Heb Ik Jou Niet Voor Mij Alleen" en “Ik Wil Vanavond...

Jeroen van der Boom – Todo Es La Musica

Jeroen van der Boom – Todo Es La Musica

Jeroen van der Boom brengt een zomerse single uit met Spaanse invloeden. De zanger zegt dat het nummer ‘Todo es la Musica’ totaal anders is dan de muziek die mensen van hem gewend zijn. Vanaf de eerste keer dat ik het van origine Israëlisch/Spaanse nummer hoorde, was...

&