Nieuwe Single: Menno Aben – Stuk Van Jou

Zou het Menno Aben deze keer dan eindelijk lukken? In de liefde wel te verstaan. Als we zijn nieuwe single ‘Stuk van jou’ mogen geloven wel.

De oud-Voice of Holland deelnemer wil het wel van de daken schreeuwen. En dat doet hij dan ook in ‘Stuk van jou’. Een lekker stevig nummer waarin de zwoele stem van Menno Aben je in het begin ingetogen meeneemt naar zijn radeloze verliefdheid, maar daarna niet meer te houden is.

De ervaren zanger weet de spanning in het nummer in korte tijd op te bouwen naar een hoogtepunt waarop hij vervolgens helemaal losgaat en niemand meer om zijn liefde voor die ander heen kan.

,,Dat vond ik het mooiste om te doen in dit nummer’’, zegt Menno. ,,Rustig beginnen en toewerken naar het punt waar je lekker uit kunt halen. ‘Stuk van jou’ vind ik het beste nummer wat ik tot nu toe heb uitgebracht. Kwa gevoel zat dit liedje meteen goed. Het past bij mij.’’

Menno timmert inmiddels lekker aan de weg. Hij is wekelijks te zien en horen in café Bolle Jan in Amsterdam. Daarnaast kijkt hij uit naar de optredens die voor dit jaar geboekt staan.

Dit wil je misschien ook lezen…

William Janz – We gaan We gaan, Me va Me va

William Janz – We gaan We gaan, Me va Me va

William Janz de nummer één Julio Iglesias Tribute ter wereld brengt een ode aan zijn idool Julio Iglesias ter ere van zijn 80e verjaardag. Met zijn nieuwe single “We Gaan We Gaan, Me Va Me Va” wil hij hiermee aanmoedigen het leven te blijven vieren. Na zijn zomer hit...

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 39,  Ferry de Lits - In Elk Stadje //Havenzangers - Ik Heb Liever Dat Je Nu Gaat // Check de complete lijst radiojnd.nl/jn30...

Acda En De Munnik – Tussendoor

Acda En De Munnik – Tussendoor

Thomas Acda en Paul de Munnik zullen op de dag van De Reünie in de Ziggo Dome een nieuw album zullen uitbrengen genaamd AEDM. Het is meer dan 10 jaar geleden dat er een album van het duo verscheen. AEDM is opgenomen in verschillende studio’s in Nederland en Memphis....

&