Nieuwe Single: Menno Aben – Stuk Van Jou

feb 20, 2022

Zou het Menno Aben deze keer dan eindelijk lukken? In de liefde wel te verstaan. Als we zijn nieuwe single ‘Stuk van jou’ mogen geloven wel.

De oud-Voice of Holland deelnemer wil het wel van de daken schreeuwen. En dat doet hij dan ook in ‘Stuk van jou’. Een lekker stevig nummer waarin de zwoele stem van Menno Aben je in het begin ingetogen meeneemt naar zijn radeloze verliefdheid, maar daarna niet meer te houden is.

De ervaren zanger weet de spanning in het nummer in korte tijd op te bouwen naar een hoogtepunt waarop hij vervolgens helemaal losgaat en niemand meer om zijn liefde voor die ander heen kan.

,,Dat vond ik het mooiste om te doen in dit nummer’’, zegt Menno. ,,Rustig beginnen en toewerken naar het punt waar je lekker uit kunt halen. ‘Stuk van jou’ vind ik het beste nummer wat ik tot nu toe heb uitgebracht. Kwa gevoel zat dit liedje meteen goed. Het past bij mij.’’

Menno timmert inmiddels lekker aan de weg. Hij is wekelijks te zien en horen in café Bolle Jan in Amsterdam. Daarnaast kijkt hij uit naar de optredens die voor dit jaar geboekt staan.

Meer nieuwe releases

Vieze Jack – Zeg Eens Meisje

Vieze Jack – Zeg Eens Meisje

Vieze Jack trekt zichzelf even terug voor een liefdevolle verwendag. Kijk stiekem mee, geniet van de zomerse vakantieklanken en dompel je onder in Jack z’n zaligste dromen.  

Kimberly Franssens – Nog Een Laatste Dans

Kimberly Franssens – Nog Een Laatste Dans

Kimberly Fransens is nog piepjong wanneer zij meespeelt in musicals als ‘The Sound of Music’ en ‘Annie’ Het grote publiek leert Kimberly Fransens kennen door talentenjachten zoals IDOLS (2016) en The Voice of Holland (2019). Met hits zoals ’Love You Better’ en ’Forget To...

Ferry de Lits – Met Het Vliegtuig Naar Spanje

Ferry de Lits – Met Het Vliegtuig Naar Spanje

Ferry de Lits staat nog in de JN30 met de samenwerking met Nelis Leeman, Allemaal Naar De Hemel. Toch delen we graag zijn nieuwe muziek met jullie Met Het Vliegtuig Naar Spanje. Met zijn stemgeluid en zijn hoge entertainmentgehalte verschijnt deze plaat, oeh lalala met het...

Nu op Radio JND