Nieuwe Single: Michael Oomen – Nog Steeds Verliefd Op Jou

jul 23, 2022

Alweer 7 jaar geleden kwam Michael in Spanje tijdens een artiestenreis in Santa Suzanna een producer tegen die net een eigen platenlabel was gestart samen met zijn zoon.

De twee raakten in gesprek het bleek al snel dat ze gemeenschappelijke kennissen hadden en terug in Nederland namen ze samen een eerste single op met de titel “Kijk”.

Nu vele singles verder werkt Michael nog steeds met deze producer samen en brengen ze op het exclusieve label Lumineux Music de nieuwe single uit met de titel “Nog Steeds Verliefd Op Jou”.

Het is een zomers nummer met Spaanse invloeden, het arrangement is gemaakt door Manfred Jongenelis. Voor de Nederlandstalige tekst tekende Harry Gerritsen die allang geen onbekende meer is en voor een tal van artiesten teksten heeft geschreven.

Zoals Michael altijd trouw is gebleven aan zijn producer, is hij dat ook aan de makers van zijn videoclips. De productie van Michael zijn videoclip is in handen van het team van Future Films dat er weer een verhalende videoclip van heeft gemaakt en de single beslist goed tot zijn recht laat komen.

Dit wil je misschien ook lezen…

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 25,  Jaman & Lange Frans - Het Lijkt Hier Wel Ibiza //Rene Schuurmans - Als Ik Haar Zie (zomerversie) //Raymon Hermans & Wesley Klein...

Emma Heesters & Rolf Sanchez – Contigo

Emma Heesters & Rolf Sanchez – Contigo

Honderd miljoen streams verder en vijf jaar na hun succesvolle single ‘Pa Olvidarte’, zijn Emma Heesters en Rolf Sanchez opnieuw de samenwerking aangegaan met hun nieuwe duet ‘Contigo’. Deze Spaanstalig-Nederlandse track heeft alles in zich om weer een zomerse mega...

Nu op Radio JND