Nieuwe Single: Mike Kanders – Voor Nu En Voor Altijd

jul 16, 2022

 Mike Kanders bereikt zijn doel met de juiste woordenschat in ‘Voor Nu En Voor Altijd’

Mike Kanders weet met zijn warme stem en de juiste woorden in zijn nieuwe single ‘Voor Nu En Voor Altijd’ precies het doel te bereiken dat hij voor ogen had. Als je tegen je geliefde zegt dat het voelt alsof  je in een paradijs leeft, de koning te rijk bent en niets meer te wensen hebt, kan er niets meer stuk gaan. Als je dan ook nog aangeeft dat zij degene is die jou hart laat kloppen voor nu en voor altijd, hoef je niet meer langs de bloemist om een boeket rozen te kopen.

‘Voor Nu En Voor Altijd’ is een pareltje waarvoor Manfred Jongenelis en Raymon Hermans verantwoordelijk voor zijn. Ze hadden zich verdiept in de singles die Mike al had uitgebracht. De nieuwe plaat is een perfecte opvolger van zijn in januari gelanceerde lied ‘Maar Dan Kom Ik Terug’. In de toekomst zullen Manfred en Raymon vaker voor Mike aan het werk gaan om nieuw materiaal te produceren.

Mike:’ Ik ben ervan overtuigt dat deze ingeslagen weg veel positieve reacties zal opleveren. De stijl van ‘Voor Nu En Voor Altijd’ past gewoon bij mij. Ook de tekst is als het ware op mezelf gebaseerd. Het plaatje is gewoon compleet’.

Op 5 november 2022 viert Mike zijn 7 jarige artiestenjubileum bij Club Ultra in Helden. In eerste instantie zou dit festijn in 2020 plaatsvinden, maar dat ging niet door vanwege de pandemie. Omdat op deze nieuw gekozen locatie plek is voor 400 extra personen zal Mike binnenkort met de kaartverkoop hiervan beginnen. Hij wordt bijgestaan door een aantal collega artiesten waaronder John West, Robert Pater en Marlous Oosting.

Dit wil je misschien ook lezen…

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 30, Zus - We Gaan Ervoor //Bankzitters & Roxy Dekkers - Huisfeestje // Check de complete lijst radiojnd.nl/jn30...

Nu op Radio JND