Nieuwe Single: Monique van Beek – Alleen Met Jou

Monique van Beek van de Crazy Accordeons start ook solocarrière en brengt haar debuutsingle uit!

Monique van Beek is de studio ingedoken om haar eerste solo single ‘Alleen met jou’ op te nemen. Bijna een jaar geleden presenteerden de Crazy Accordeons, vrijwel direct nadat ze te zien waren in het programma ‘Ik geloof in mij’, hun single ‘Mijn accordeon’. In tegenstelling tot hun voorgaande instrumentale nummers ontpopte Monique zich als zangeres en zong in het lied over blinkende accordeons die vol melancholie de klanken van het leven laten horen. Het is echter niet zo dat dit het einde betekent van de Crazy Accordeons. Sterker nog…..Marco en Monique zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe plaat die waarschijnlijk in mei 2022 gelanceerd wordt.

Omdat Monique tijdens het ‘Ik geloof in mij’ avontuur van meerdere personen de tip kreeg om een uitstapje te maken als solozangeres, besprak ze dit met Marco. ‘Hij had het me ook al vaker gezegd, maar ik vond het allemaal een beetje spannend. Op een gegeven moment kwam er een Duitstalige clip op tv voorbij waarvan de sound mij erg aansprak. Ik heb hier vervolgens zelf een tekst op geschreven die totaal anders is dan het onderwerp waar het oorspronkelijke nummer over gaat. Dat schrijven gaat me best goed af. Als ik er even voor ga zitten ontploft mijn hoofd als het ware. Dat heb ik ook met bedenken van gedichten. Als je mij een onderwerp meegeeft dreun ik het zo op. Met de melodielijn en de tekst ben ik naar Sonic Solutions gegaan. Daar is een prachtige nieuwe orkestband gemaakt waar ik heel blij mee ben. Ik kan ook niet wachten dat ik het nummer op de bühne mag vertolken’, glundert Monique.

Dit wil je misschien ook lezen…

William Janz – We gaan We gaan, Me va Me va

William Janz – We gaan We gaan, Me va Me va

William Janz de nummer één Julio Iglesias Tribute ter wereld brengt een ode aan zijn idool Julio Iglesias ter ere van zijn 80e verjaardag. Met zijn nieuwe single “We Gaan We Gaan, Me Va Me Va” wil hij hiermee aanmoedigen het leven te blijven vieren. Na zijn zomer hit...

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 39,  Ferry de Lits - In Elk Stadje //Havenzangers - Ik Heb Liever Dat Je Nu Gaat // Check de complete lijst radiojnd.nl/jn30...

Acda En De Munnik – Tussendoor

Acda En De Munnik – Tussendoor

Thomas Acda en Paul de Munnik zullen op de dag van De Reünie in de Ziggo Dome een nieuw album zullen uitbrengen genaamd AEDM. Het is meer dan 10 jaar geleden dat er een album van het duo verscheen. AEDM is opgenomen in verschillende studio’s in Nederland en Memphis....

&