Nieuwe Single: Nielson – Aan Zee

Nielson viert zijn tienjarig jubileum als artiest met de single Aan Zee. De zanger schreef het nummer met zijn vaste team: producer Lodewijk Martens, schrijver Matthijs de Ronden en gitarist Kevin Patrick. Hij laat weten: Aan Zeeis vrolijk en luchtig, bijna zoals ik het vroeger schreef. Maar deze positiviteit komt van een diepere plek. Dit is pure levenslust.’ Waar Nielson op zijn vorige album Diamantzijn gitaar achterwege liet, heeft hij hem voor deze nieuwe single weer opgepakt. ‘Ik hou van gitaarspelen. Dus dat doe ik. Dat bén ik’, aldus de zanger. Overigens gaat hij – vanwege zijn tienjarig jubileum – in het najaar op tournee langs verschillende theaters met de voorstelling Vertrouwd & Nieuw. ‘Ik wilde voor het jubileum iets doen wat ik tot nu toe nog niet heb gedaan. En theater heb ik altijd al willen doen, maar daar moet je klaar voor zijn en dit voelt als het juiste moment. Ik kijk ernaar uit om – naast alle bekende hits – ook de verhalen achter de liedjes te delen’.

Meer berichten…

Nieuwe Single: Gio van Veen – Ik Zal Je Belonen

Nieuwe Single: Gio van Veen – Ik Zal Je Belonen

Hij is pas 22 jaar maar toch timmert Gio van Veen al een aantal jaren aan de weg voor een succesvolle carrière. Samen met producer Manfred Jongenelis en het label Smaragd Music heeft de zanger hiermee een goede combinatie gevonden om met eigen repertoire en sound...

Nieuwe Single: Soraya – Jij Laat Me Lachen

Nieuwe Single: Soraya – Jij Laat Me Lachen

Wat kan de klank van de pure Hollandse volksmuziek toch heerlijk zijn, mits…… Puur, oprecht met warme muzikaliteit omringd en vertolkt wordt door een stem waarbij je ieder woord gelooft en je raakt. Het is helaas een bijna uitstervend muzikaal ras in onze Vaderlandse...

Nieuwe Single: Jessica Malfait – Waarom Ben Ik Niet Gebleven

Nieuwe Single: Jessica Malfait – Waarom Ben Ik Niet Gebleven

Hoogte en dieptepunten. Vreugde en verdriet wisselen elkaar af, ook in het leven van de Bredase zangeres Jessica Malfait. Ditmaal geen vrolijk feestnummer zoals we van haar gewend zijn, maar een emotioneel lied dat bij je binnenkomt en direct zal raken. Jarenlang lag...

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Marlane wordt door het Nederlands publiek inmiddels niet alleen graag op het podium bewonderd maar ook als graag geziene gast gezien bij de reality soap ‘De Bevers’. Met Kees als manager en NRGY Music als platenmaatschappij is Marlane al een aantal jaren hard op weg...

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Jessy Arjaans blaast oude hit nieuw leven in. Zoals we veel om ons heen zien, worden steeds meer oude liedjes in een nieuw jasje gegoten. Dit omdat de jongere luisteraar de liedjes niet kennen, maar toch opnieuw op gaan pakken. Jessy Arjaans is niet meer weg te denken...