Nieuwe Single: Otto Lagerfett – Herr Pastor

dec 8, 2022

Ondertussen mogen we Otto Lagerfett al een van de onze noemen in de vaderlandse showbusiness.

Jaren geleden reed deze grote schlager star uit Duitsland ons land binnen,

om zijn blonde Nederlandse schone te volgen……kortom hij ging zijn hart achterna.

Inmiddels zijn we blij dat hij hier is neergestreken, en zijn fantastische schlager muziek hier met iedereen deelt, en ja zijn Nederlands komt zo langzaam aan al in de buurt van Prins Bernhard.

Geboren in het overwegende katholieke Duitsland, kwam Otto Lagerfett  vanaf kinds aan in de RK-Kerk, is gedoopt en kent vele psalmen die hij uit volle borst al meezong.

Maar ja, zoals ook in Nederland, is er direct de buurt van de Kerk ook altijd vaak het Dorpscafe daar noemend de ‘Kneipe’.

In de puberjaren van Otto, was hij direct na de laatste klanken van het orgel

daar te vinden, met menig potje bier en volop meezingend met alle grote Schlager Hits.

Hier begon de grote Carriere van Otto Lagerfett en Herr Pastor kwam zo af en toe ook eens even langs, was het niet om Otto te horen zingen dan was het wel omdat hij zelf ook niet vies was van een biertje.

Als je dan zo’n carriere hebt en je komt in aanraking met succes, alcohol en veel mooie vrouwen……tsja dan heb je in ieder geval een mooi leven, maar toch vraagt Otto zich af…..als er toch een leven na de dood bestaat en de Hemel en de Hel, wat staat mij dan wachten.

Hij ligt er niet van wakker, maar ging toch weer even langs bij zijn oude Herr Pastor en legde bij hem die vraag neer. Deze was heel duidelijk, en Otto nam die wijsheid mee terug, en vertelde dit aan zijn schrijvers-producers vrienden Emile Hartkamp & Norus Padidar en………..beter dan dit kan het niet verwoord worden.  ‘Herr Pastor’ is dan ook de titel van de nieuwe single

Meer nieuwe releases

Vieze Jack – Zeg Eens Meisje

Vieze Jack – Zeg Eens Meisje

Vieze Jack trekt zichzelf even terug voor een liefdevolle verwendag. Kijk stiekem mee, geniet van de zomerse vakantieklanken en dompel je onder in Jack z’n zaligste dromen.  

Kimberly Franssens – Nog Een Laatste Dans

Kimberly Franssens – Nog Een Laatste Dans

Kimberly Fransens is nog piepjong wanneer zij meespeelt in musicals als ‘The Sound of Music’ en ‘Annie’ Het grote publiek leert Kimberly Fransens kennen door talentenjachten zoals IDOLS (2016) en The Voice of Holland (2019). Met hits zoals ’Love You Better’ en ’Forget To...

Ferry de Lits – Met Het Vliegtuig Naar Spanje

Ferry de Lits – Met Het Vliegtuig Naar Spanje

Ferry de Lits staat nog in de JN30 met de samenwerking met Nelis Leeman, Allemaal Naar De Hemel. Toch delen we graag zijn nieuwe muziek met jullie Met Het Vliegtuig Naar Spanje. Met zijn stemgeluid en zijn hoge entertainmentgehalte verschijnt deze plaat, oeh lalala met het...

Nu op Radio JND