Nieuwe Single: Peter Beense – Van Mijn Biertje Blijf Je Af

jul 18, 2022

 

“Van Mijn Biertje Blijf Je Af” is de nieuwe single van Peter Beense en hierbij wordt Peter weer herenigd met Emile Hartkamp en Norus Padidar, die het schreven en produceerden.

 Al eerder tekenden zij voor een van mijn grootste hits “Laat Ze Maar Lullen”.

Toen hij mij dit nieuwe nummer liet horen, sprak het mij ook direct aan aldus Peter. Iedereen die wel eens in de kroeg komt weet dat er altijd wel een bijdehandje is die op een gratis biertje aast…! ”
“Van M’n Biertje Blijf Je Af” brengt Peter Beense weer uit in eigen beheer. En hij wil na deze rare tijd weer meerdere singles per jaar uit gaan brengen. Hij is momenteel volop bezig met optredens in het land, waar hij enorm veel plezier aan beleeft.

Dit wil je misschien ook lezen…

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 25,  Jaman & Lange Frans - Het Lijkt Hier Wel Ibiza //Rene Schuurmans - Als Ik Haar Zie (zomerversie) //Raymon Hermans & Wesley Klein...

Emma Heesters & Rolf Sanchez – Contigo

Emma Heesters & Rolf Sanchez – Contigo

Honderd miljoen streams verder en vijf jaar na hun succesvolle single ‘Pa Olvidarte’, zijn Emma Heesters en Rolf Sanchez opnieuw de samenwerking aangegaan met hun nieuwe duet ‘Contigo’. Deze Spaanstalig-Nederlandse track heeft alles in zich om weer een zomerse mega...

Nu op Radio JND