fbpx

Nieuwe Single: Quido De Graaf – Nu weet ik het zeker

Al geruime tijd liep zanger Quido van de Graaf met een idee voor een

nieuwe single. Vooral de jaren 80 inspireerden hem, zowel qua tekst

als muziek. Zijn kersverse single ‘Nu Weet Ik Het Zeker’ ontstond op

een schrijfkamp en de verwachtingen zijn hooggespannen voor de

sympathieke zanger.

Na zijn laatste single Over en Uit kon een volgende productie niet uitblijven. Zijn

nieuwste single ‘Nu Weet Ik Het Zeker’ heeft zowel qua zang als qua muziek

duidelijk het signatuur van de zanger. Hij krijgt er steeds meer plezier in om zelf mee

te werken aan een nieuw project en gaat er dan ook voor de volle honderd procent

voor. Zijn nieuwste single ‘Nu Weet Ik Het Zeker’ is ontstaan op een schrijfkamp en

niets is aan het toeval overgelaten om er echt een mega productie van te maken.

Zijn hand is duidelijk hoorbaar en ook de tekst is herkenbaar en zou volgens Quido

zelfs wel eens autobiografisch kunnen zijn. ‘Mijn inspiratie heb ik gehaald uit de

jaren 80, dat is wat muziek betreft ook een tijdperk wat mij aanspreekt en waar ik

me lekker bij voel. Met deze single laat ik zien dat ik heel veelzijdig ben en open sta

voor meerdere stijlen. ‘Nu Weet Ik Het Zeker’ mag dan de Quido sound hebben, het

klinkt toch meer pop dan men normaal van mij gewend is, maar dat maakt het juist

zo spannend en uitdagend.’

Dit wil je misschien ook lezen…

Win een DAB+ radio in de JND Ochtendshow

Win een DAB+ radio in de JND Ochtendshow

Maak deze week iedere werkdag kans op een gloednieuwe DAB+ radio van Radiowinkel.nl tijdens de week van de digitale radio! App het woord "DAB" naar de JND studio op 085 760 99 36, belt Willem Bakker je terug in de JND Ochtendshow? Dan scoor jij een DAB+ radio en...

Emma Heesters ft. Maks – HJB

Emma Heesters ft. Maks – HJB

Je moet je bek houden, het interesseert me niet wat je zegt, ik wil bemind worden. Aan duidelijkheid geen gebrek bij de nieuwe single van Emma Heesters. Begin 2023 werkt ze samen met niemand minder dan Anouk. Dit levert de single Met Jou Kan Ik Het Aan op. De single...

Melissa Smilda – Slaap Jij Vannacht Maar Op De Bank

Melissa Smilda – Slaap Jij Vannacht Maar Op De Bank

Melissa Smilda, de getalenteerde zangeres die in rap tempo Nederland aan het veroveren is heeft een nieuwe single uit, genaamd: ‘Slaap Jij Vannacht Maar Op De Bank'. Na het succes van haar vorige hits, waaronder “Al Heb Ik Jou Niet Voor Mij Alleen" en “Ik Wil Vanavond...

Jeroen van der Boom – Todo Es La Musica

Jeroen van der Boom – Todo Es La Musica

Jeroen van der Boom brengt een zomerse single uit met Spaanse invloeden. De zanger zegt dat het nummer ‘Todo es la Musica’ totaal anders is dan de muziek die mensen van hem gewend zijn. Vanaf de eerste keer dat ik het van origine Israëlisch/Spaanse nummer hoorde, was...

&