Nieuwe Single: Quido De Graaf – Nu weet ik het zeker

Al geruime tijd liep zanger Quido van de Graaf met een idee voor een

nieuwe single. Vooral de jaren 80 inspireerden hem, zowel qua tekst

als muziek. Zijn kersverse single ‘Nu Weet Ik Het Zeker’ ontstond op

een schrijfkamp en de verwachtingen zijn hooggespannen voor de

sympathieke zanger.

Na zijn laatste single Over en Uit kon een volgende productie niet uitblijven. Zijn

nieuwste single ‘Nu Weet Ik Het Zeker’ heeft zowel qua zang als qua muziek

duidelijk het signatuur van de zanger. Hij krijgt er steeds meer plezier in om zelf mee

te werken aan een nieuw project en gaat er dan ook voor de volle honderd procent

voor. Zijn nieuwste single ‘Nu Weet Ik Het Zeker’ is ontstaan op een schrijfkamp en

niets is aan het toeval overgelaten om er echt een mega productie van te maken.

Zijn hand is duidelijk hoorbaar en ook de tekst is herkenbaar en zou volgens Quido

zelfs wel eens autobiografisch kunnen zijn. ‘Mijn inspiratie heb ik gehaald uit de

jaren 80, dat is wat muziek betreft ook een tijdperk wat mij aanspreekt en waar ik

me lekker bij voel. Met deze single laat ik zien dat ik heel veelzijdig ben en open sta

voor meerdere stijlen. ‘Nu Weet Ik Het Zeker’ mag dan de Quido sound hebben, het

klinkt toch meer pop dan men normaal van mij gewend is, maar dat maakt het juist

zo spannend en uitdagend.’

Dit wil je misschien ook lezen…

The Kik – Daggie Niet Gelachen

The Kik – Daggie Niet Gelachen

The Kik, de band van Dave von Raven, is terug met de nieuwe hitsingle 'Daggie Niet Gelachen'. Het vrolijk makende lied is een ode aan het leven en de gezelligheid. Het refereert aan de wijze lessen die Von Raven van zijn oma meekreeg en is - zo zou je kunnen stellen -...

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 9,  Erik van Klinken - Meer Dan Een 10 //Jan van Est - Heb Jij Ook Zo'n Raar Gevoel //Marco De Hollander - Vanavond Vieren We Feest //Check...

Quido van de Graaf – Laat De Liefde Winnen

Quido van de Graaf – Laat De Liefde Winnen

‘Laat de liefde winnen voordat het is bekoeld!’ Een pakkende en vooral verrassende tekst, afkomstig van de nieuwste single van Quido van de Graaf. Een heerlijke ballad gecombineerd met een recht uit het hart geschreven tekst zoals we van Quido gewend zijn. Voor deze...

&