Nieuwe Single: Quido van de Graaf – Ich Liebe Dich

8-05-22

Wie had dat gedacht!? Quido van de Graaf gaat de grens over en hoe! Met zijn nieuwste

single ‘Ich Liebe Dich’ laat de zanger horen dat hij een aardig woordje over de grens spreekt.

Tien woorden van ‘Auf Wiedersehen’ tot ‘Ich Liebe Dich’ zijn in het refrein te horen. De

overige tekst klinkt nog steeds heerlijk vertrouwd Nederlands, de taal waarin Quido al menig

nummer heeft gezongen en dat in de toekomst ook zeker zal blijven doen. ‘Voor mij is dat zo

vanzelfsprekend, ik zou niet anders willen, Nederlands is en blijft mijn moerstaal.’

Voor zijn nieuwste nummer ‘Ich Liebe Dich’ is Quido samen met Sjors van den Eerenbeemt

de studio ingegaan en dat heeft geresulteerd in het zo bekende Quido soundje. ‘Het gaat me

steeds makkelijker af, zowel het schrijven van de tekst als de melodie.

Ook heeft Quido aangekondigd dat hij op 13 oktober alweer zijn 2de concert gaat geven. Dit

keer in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

Lees ook…

Nieuwe Single: Wesley Klein en Monique Smit – Nog Geen Siësta

Nieuwe Single: Wesley Klein en Monique Smit – Nog Geen Siësta

Na de succesvolle zomerhit “Mooier Dan Mooi” brengen Wesley Klein en Monique Smit opnieuw een heerlijk zomer duet uit. Met de klanken van “Met Z’n Tweeën Nog Geen Siësta” hebben we nu al zin in de zomer. Mooier Dan Mooi was vooral een nummer met als boodschap dat oude...

Nieuwe Single: Miss Montreal – Adem

Nieuwe Single: Miss Montreal – Adem

Sanne Hans, oftewel Miss Montreal maakte een tijdje terug de keuze om voorlopig even in het Nederlands te blijven zingen. Het bevalt de zangeres nu zo goed dat er weer een nieuwe single in onze moerstaal uit is: Adem, een nummer dat gaat over relaties, met jezelf in...

Nieuwe Single: Jeroen van der Boom – Laat Me Binnen

Nieuwe Single: Jeroen van der Boom – Laat Me Binnen

Jeroen van der Boom heeft een nieuwe single uitgebracht. Met Laat me binnenhoopt de zanger een nieuwe zomerhit te hebben. ,,We gaan richting de zomer en dat zomerse gevoel wilde ik in mijn nieuwe single door laten klinken,’’ zegt Jeroen van der Boom. ,,Ik hoop...

Nieuwe Single: Ferry de Lits – Ik Leef Mijn Eigen Leven

Nieuwe Single: Ferry de Lits – Ik Leef Mijn Eigen Leven

Ferry’s muziekcarrière begint, zoals bij meer artiesten, achter de bar. Erg trots is hij op de duetten Vrienden Voor Altijd en Dan Zal Ik Er Zijn die hij maakt met goede vriend Django Wagner.Op de bühne weet Ferry een breed publiek te bereiken met zijn gevarieerde...

Nieuwe Single: Brace – Alles Wat Ik Kan Doen Voor Jou

Nieuwe Single: Brace – Alles Wat Ik Kan Doen Voor Jou

Brace werd geboren in Soerabaja in Indonesië, als kind van Surinaamse ouders. Het gezin verhuisde naar Nederland, waar Brace opgroeide in Amsterdam. Brace bewees dat hij zangtalent had toen hij de talentenjacht van het Kwakoe Zomerfestival won en in de...