Nieuwe Single: Quido van de Graaf – Kamer 502

Wat een volume en wat een bereik! Op de nieuwe single Kamer 502 van Quido van de Graaf

is het overduidelijk: deze zanger heeft alles in huis om een dijk van een hit te scoren met

Kamer 502. Herkenbaar en toch ook zo vernieuwend en eigentijds.

“Juist door de tekst in combinatie met de melodie is dit een heel mooi nummer geworden

waar ik helemaal achter sta. Het verhaal over een man op een hotelkamer mag dan niet

autobiografisch zijn, zeker is dat menigeen zich zo’n situatie herkend. In Kamer 502 kan ik

mijn zangkwaliteiten presenteren zoals ik dat het liefste doe. Voor de volle honderd procent

of misschien wel duizend procent ben ik ervoor gegaan.”

De single is geproduceerd door Bas van den Heuvel en geschreven door een collectief van

maar liefst vijf mensen die hun sporen in het vak al verdiend hebben (Billy Dans, Yves Lasally,

Hansen Thomas, Jean Felipe Ansjeliena en Rushan West).

Voor Quido kan dit jaar toch al niet meer stuk, behalve een overvolle agenda kijkt hij ook

met grote trots terug op zijn uitverkochte concert in de Koninklijke Schouwburg van Den

Haag. “Het was op 13 oktober en is dus nu net een maand geleden, maar het voelt nog als

gisteren. Die adrenaline ben ik nog steeds niet kwijt. Wat een feest, wat een succes. Mijn

fans hebben zo genoten en ik ook. En met het gastoptreden van Ruth Jacott was het een

avond die ik nooit zal vergeten. Het concert is opgenomen en verschijnt binnenkort op

Spotify.”

Dit wil je misschien ook lezen…

William Janz – We gaan We gaan, Me va Me va

William Janz – We gaan We gaan, Me va Me va

William Janz de nummer één Julio Iglesias Tribute ter wereld brengt een ode aan zijn idool Julio Iglesias ter ere van zijn 80e verjaardag. Met zijn nieuwe single “We Gaan We Gaan, Me Va Me Va” wil hij hiermee aanmoedigen het leven te blijven vieren. Na zijn zomer hit...

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 39,  Ferry de Lits - In Elk Stadje //Havenzangers - Ik Heb Liever Dat Je Nu Gaat // Check de complete lijst radiojnd.nl/jn30...

Acda En De Munnik – Tussendoor

Acda En De Munnik – Tussendoor

Thomas Acda en Paul de Munnik zullen op de dag van De Reünie in de Ziggo Dome een nieuw album zullen uitbrengen genaamd AEDM. Het is meer dan 10 jaar geleden dat er een album van het duo verscheen. AEDM is opgenomen in verschillende studio’s in Nederland en Memphis....

&