fbpx

Nieuwe Single: Quido van de Graaf – Kamer 502

Wat een volume en wat een bereik! Op de nieuwe single Kamer 502 van Quido van de Graaf

is het overduidelijk: deze zanger heeft alles in huis om een dijk van een hit te scoren met

Kamer 502. Herkenbaar en toch ook zo vernieuwend en eigentijds.

“Juist door de tekst in combinatie met de melodie is dit een heel mooi nummer geworden

waar ik helemaal achter sta. Het verhaal over een man op een hotelkamer mag dan niet

autobiografisch zijn, zeker is dat menigeen zich zo’n situatie herkend. In Kamer 502 kan ik

mijn zangkwaliteiten presenteren zoals ik dat het liefste doe. Voor de volle honderd procent

of misschien wel duizend procent ben ik ervoor gegaan.”

De single is geproduceerd door Bas van den Heuvel en geschreven door een collectief van

maar liefst vijf mensen die hun sporen in het vak al verdiend hebben (Billy Dans, Yves Lasally,

Hansen Thomas, Jean Felipe Ansjeliena en Rushan West).

Voor Quido kan dit jaar toch al niet meer stuk, behalve een overvolle agenda kijkt hij ook

met grote trots terug op zijn uitverkochte concert in de Koninklijke Schouwburg van Den

Haag. “Het was op 13 oktober en is dus nu net een maand geleden, maar het voelt nog als

gisteren. Die adrenaline ben ik nog steeds niet kwijt. Wat een feest, wat een succes. Mijn

fans hebben zo genoten en ik ook. En met het gastoptreden van Ruth Jacott was het een

avond die ik nooit zal vergeten. Het concert is opgenomen en verschijnt binnenkort op

Spotify.”

Dit wil je misschien ook lezen…

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Om 15.00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎. De meest actuele hitlijst van Brabant hoor je tussen 15:00 en 18:00 uur op 93.6 FM, DAB+ en online! 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Catharina Hulters - Een Keer TeveelEric Ghelen - Iedere Keer Als Ik Jou...

Jordi Weijer – Het Spijt Me

Jordi Weijer – Het Spijt Me

De keuze voor Jordi Weijer om één van de populairste piratenknallers uit Groningen in een nieuw jasje te steken was snel gemaakt. Het betreft de evergreen ‘Het spijt me’ van band ‘De Mario’s. Vooral in de regio Groningen kent iedereen die naar geheime-zender muziek...

Robin van Herwijnen – Rode Rozen

Robin van Herwijnen – Rode Rozen

Zanger Robin van Herwijnen uit Waspik is elk weekend druk in zijn eigen feestcafé “Den Artiest” in Raamsdonk en treedt daarnaast ook nog vaak op bij menig feestje. Na zijn laatste successingle ‘Blijf Bij Me Vannacht’ is hij opnieuw de studio van AKMP ingedoken met...

Gerrit Vos – Jij Krijgt Mijn Tranen Niet Kado

Gerrit Vos – Jij Krijgt Mijn Tranen Niet Kado

De nieuwe single ‘Jij krijgt mijn tranen niet cadeau’ van Gerrit Vos staat bol van vrolijke klanken. Zo gek is dat nou ook weer niet omdat zijn vaste producer Manfred Jongenelis daar natuurlijk een behoorlijke reputatie in heeft. Met name de opgewekte...

&