Nieuwe Single: Raymon Hermans – Geef Mij Maar De Schuld

jul 10, 2022

De Nederlandse volkszanger, Raymon Hermans, bekend van zijn hits ‘M’n Favoriet’ en ‘Hypnose’, is terug met zijn typische uptempo, positieve, zomerse sound met het nummer ‘Geef Mij Maar De Schuld’.

Raymon Hermans is terug van weggeweest en brengt zijn eerste nummer na de coronaperiode uit. Geef Mij Maar De Schuld is geschreven samen met Quincy Wilson, o.a bekend van het tv-programma House Of Talent, en zijn vaste producer Manfred Jongenelis.

Raymon Hermans:’’ Ik ben sowieso blij dat dit weer een zomer vol optredens is, want wat heb ik dat gemist. In de tussentijd heb ik veel aan nieuwe muziek gewerkt, maar ik wilde wachten tot het juiste moment met uitbrengen. Met ‘Geef Mij Maar De Schuld’ heb ik een nummer dat dicht bij me ligt qua sound maar door de accordeon drop toch weer een twist heeft. Dit is ook het begin van meerdere nummers die uitkomen en ik kan ook niet wachten om die aan het publiek te laten horen.’’

Dit wil je misschien ook lezen…

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 30, Zus - We Gaan Ervoor //Bankzitters & Roxy Dekkers - Huisfeestje // Check de complete lijst radiojnd.nl/jn30...

Nu op Radio JND