Nieuwe Single: Raymon Hermans – Geef Mij Maar De Schuld

De Nederlandse volkszanger, Raymon Hermans, bekend van zijn hits ‘M’n Favoriet’ en ‘Hypnose’, is terug met zijn typische uptempo, positieve, zomerse sound met het nummer ‘Geef Mij Maar De Schuld’.

Raymon Hermans is terug van weggeweest en brengt zijn eerste nummer na de coronaperiode uit. Geef Mij Maar De Schuld is geschreven samen met Quincy Wilson, o.a bekend van het tv-programma House Of Talent, en zijn vaste producer Manfred Jongenelis.

Raymon Hermans:’’ Ik ben sowieso blij dat dit weer een zomer vol optredens is, want wat heb ik dat gemist. In de tussentijd heb ik veel aan nieuwe muziek gewerkt, maar ik wilde wachten tot het juiste moment met uitbrengen. Met ‘Geef Mij Maar De Schuld’ heb ik een nummer dat dicht bij me ligt qua sound maar door de accordeon drop toch weer een twist heeft. Dit is ook het begin van meerdere nummers die uitkomen en ik kan ook niet wachten om die aan het publiek te laten horen.’’

Dit wil je misschien ook lezen…

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 40,  Raymon Hermans & Wesley Klein - Stapje //Helemaal Hollands - Vlieg Nooit Te Hoog //Suzan & Freek & Claude - Vas-Y (Ga Maar...

Jannes.Ik Zing Als De Zon Schijnt

Jannes.Ik Zing Als De Zon Schijnt

Als voorloper van zijn nieuwe album presenteert Jannes een enorme meezingversie van de klassieker ‘Ik zing als de zon schijnt’. De echte liefhebbers van piratenmuziek linken deze titel natuurlijk aan de versie van De Teddyboys uit 1982. Ook Bobby Prins plaatste deze...

Dennis van Dam – Bella Helena

Dennis van Dam – Bella Helena

Niemand is het ontgaan dat Dennis niet stil zit en vorig jaar met ‘C’est la vie’ al een dikke zomerklapper op zijn naam had geschreven. Dit jaar knalde Dennis door en na de single “Ik heb je niet de hemel beloofd” en een notering in de JN30 met Mucho Cerveza kan het...

&