Nieuwe Single: Richell – Karaoke (Lalala)

Nederlands publiek, maak je klaar voor de ‘nieuwe’ artiest: Richell. Richell, voorheen bekend als Richelle van Ling, bracht vorige week haar nieuwste single ‘Karaoke (La La La)’ uit. Dit uptempo kroegen lied vertelt het verhaal van een meisje dat verliefd wordt op een zanger en uiteindelijk samen met hem een liedje zingt in de kroeg. Dit heeft Richell samen met haar tegenspeler in de video ook ijzersterk neergezet.
De single is geschreven door Jeroen Russchen en Robert Vredeveld en geproduceerd in Nederhorst den Berg door Tom Peters.

Richell is enthousiast over deze samenwerking: “Ik ben ontzettend blij dat ik met zulke getalenteerde mensen kan werken. Het was een geweldige ervaring om dit nummer op te nemen en ik hoop dat het publiek er net zo van geniet als ik.

Met haar nieuwe artiestennaam en haar focus op vrolijke, meezingbare liedjes, heeft Richell een veelbelovende toekomst voor zich. Ze heeft haar hart verpand aan het Nederlandstalige genre en is vastbesloten om het publiek te vermaken met haar muziek.

Dit wil je misschien ook lezen…

William Janz – We gaan We gaan, Me va Me va

William Janz – We gaan We gaan, Me va Me va

William Janz de nummer één Julio Iglesias Tribute ter wereld brengt een ode aan zijn idool Julio Iglesias ter ere van zijn 80e verjaardag. Met zijn nieuwe single “We Gaan We Gaan, Me Va Me Va” wil hij hiermee aanmoedigen het leven te blijven vieren. Na zijn zomer hit...

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 39,  Ferry de Lits - In Elk Stadje //Havenzangers - Ik Heb Liever Dat Je Nu Gaat // Check de complete lijst radiojnd.nl/jn30...

Acda En De Munnik – Tussendoor

Acda En De Munnik – Tussendoor

Thomas Acda en Paul de Munnik zullen op de dag van De Reünie in de Ziggo Dome een nieuw album zullen uitbrengen genaamd AEDM. Het is meer dan 10 jaar geleden dat er een album van het duo verscheen. AEDM is opgenomen in verschillende studio’s in Nederland en Memphis....

&