Nieuwe Single: Rob van Daal – Nooit Kapot

nov 4, 2022

Rob van Daal draait er niet omheen. “Wij samen kunnen het leven aan en onze liefde gaat nooit kapot”. Dat is in ieder geval de boodschap die Rob van Daal meegeeft in zijn nieuwe single ‘Nooit Kapot’. Voor deze productie ging Rob een samenwerking aan met Ton van Gils van Nationale Artiesten Parade en producer Juan Richard Niks.

Rob is erg onder de indruk van het muzikale brein van deze jongeman die in Almelo aan huis z’n professionele VolksRock Studio herbergt. Volgens Rob hebben de mannen goed geluisterd naar één van z’n grootste successen, namelijk het nummer ‘Ik ga leven’. Als je de ogen dicht doet, hoor je aantal ingrediënten terugkomen in de nieuwe single.

Rob:‘ Mijn fans hadden weer behoefte aan nieuwe muziek van mij. Toevallig sprak ik daar  pasgeleden over met van Gils. Ik gaf aan dat ik graag een nieuwe single wilde uitbrengen, maar omdat ik ook hartstikke druk ben in de kunstwereld, daar eigenlijk niet aan toe kwam. Ondertussen sta ik al 32 jaar op het podium te springen en om dit aan de wilgen te hangen is ook jammer. Ton kwam met een fantastisch idee. Hij gaat zich helemaal ontfermen over mijn zangcarrière zodat ik meer tijd over heb voor mijn andere passie. Dit gesprek kwam precies op het juiste moment. Samen met dit team komen er nog heel veel leuke dingen aan. Dat is een ding wat zeker is’.

Meer nieuwe releases

Emma Heesters & Rolf Sanchez – Contigo

Emma Heesters & Rolf Sanchez – Contigo

Honderd miljoen streams verder en vijf jaar na hun succesvolle single ‘Pa Olvidarte’, zijn Emma Heesters en Rolf Sanchez opnieuw de samenwerking aangegaan met hun nieuwe duet ‘Contigo’. Deze Spaanstalig-Nederlandse track heeft alles in zich om weer een zomerse mega hit te...

Frans Duijts – Frans Thuis

Frans Duijts – Frans Thuis

‘Frans thuis’ is een ode aan de geliefde Gelderse regio’s (de Betuwe en Maas & Waal) van Frans Duijts. Als aftrap van hét nieuwe inspiratieplatform Frans Thuis is afgelopen week de release van mijn nieuwe single, waarmee ik heel Nederland kennis wil laten maken met de mooie...

Delano Bisschops – Vier Het Leven

Delano Bisschops – Vier Het Leven

Delano Bisschops brengt zijn nieuwe single ‘Vier het leven’ uit bij Smaragd Music. De entertainer uit Rijen heeft de afgelopen tien jaar al een aantal singles op de markt gebracht waaronder de Nederlandstalige bewerking van de René Froger klassieker ‘Calling Out your Name’. Hij...

Nu op Radio JND