Nieuwe Single: Rolf Sanchez – Darte Un Beso

Op 27 mei bracht Rolf Sanchez eindelijk zijn langverwachte debuutalbum uit. De zanger noemt het ‘misschien wel de belangrijkste release in zijn carrière’. ‘Ik wil echt het beste van mezelf naar buiten brengen’, zegt hij. ‘Het heeft echt tijd gekost om erachter te komen wanneer het album écht af was’. De plaat die verschijnt onder de titel Mi Viaje werd verschillende keren aangekondigd maar tot een daadwerkelijke release kwam het steeds niet. ‘Ik heb één les geleerd, dat is nooit roepen wanneer je je album gaat uitbrengen’, zegt Sanchez. ‘Ik heb afgelopen jaar de hele tijd lopen schreeuwen: dan komt mijn album uit, nee dan, en elke keer was ik er nog niet. Maar nu is het moment eindelijk daar! Ik ben er zo trots op. Ik sta volledig achter alle liedjes die ik heb gemaakt.’ Eén van de nieuwe liedjes heet Darte Un Beso en is de nieuwste single van Sanchez.

Meer berichten…

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Marlane wordt door het Nederlands publiek inmiddels niet alleen graag op het podium bewonderd maar ook als graag geziene gast gezien bij de reality soap ‘De Bevers’. Met Kees als manager en NRGY Music als platenmaatschappij is Marlane al een aantal jaren hard op weg...

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Jessy Arjaans blaast oude hit nieuw leven in. Zoals we veel om ons heen zien, worden steeds meer oude liedjes in een nieuw jasje gegoten. Dit omdat de jongere luisteraar de liedjes niet kennen, maar toch opnieuw op gaan pakken. Jessy Arjaans is niet meer weg te denken...

Nieuwe Single: Franz Joostink – De Nacht Is Mijn Leven

Nieuwe Single: Franz Joostink – De Nacht Is Mijn Leven

De spreekwoordelijk trein van Franz Joostink is niet meer te stoppen en dendert maar door. Voor zijn nieuwe single ‘De Nacht Is Mijn Leven’ keerde hij terug naar producer Manfred Jongenelis. In het begin van zijn muzikale carrière nam hij ook al twee liedjes op bij...

Nieuwe Single: 3Js – Vallen En Weer Opstaan

Nieuwe Single: 3Js – Vallen En Weer Opstaan

Vallen en Weer Opstaan is de titel van de nieuwe single van de 3Js. Wie de recente geschiedenis van 3Js-zanger Jan Dulles kent, verwacht bij die titel misschien een heel zwaar en emotioneel nummer, maar Vallen en Weer Opstaan is opvallend licht. ‘Vallen en Weer...

Nieuwe Single: Donny Ponsen – Kom In M’n Armen

Nieuwe Single: Donny Ponsen – Kom In M’n Armen

Het heeft even op zich laten wachten, maar de nieuwe single van Donny Ponsen heeft alle potentie om net zo’n grote hit te worden als de voorganger ‘Drink rode wijn’. Die plaat heeft ervoor gezorgd dat zijn naam met grote regelmaat bij Radio JND te horen was. Dat...