Nieuwe Single: Ron Besselink – Hier Heb Ik Lang Op Gewacht

De eerste single die van Ron Besselink bij platenlabel Rood-HitBlauw verschijnt is de meezinger ‘Hier heb ik lang op gewacht’. Het betreft een verfrissende bewerking op de originele versie van Janske die uit 1992 dateert. De kans is groot dat, als je het refrein hoort, je gewoon na al die jaren gewoonweg de vervolgzin “Jij gaf mij opnieuw de kracht, ik heb zin om te leven” uit volle borst mee gaat zingen. Die woorden staan ongetwijfeld bij velen op het netvlies gebrand. Ron had dit levenslied al even op z’n verlanglijstje staan en vond, na 3 jaar niets te hebben uitgebracht, het nu de hoogste tijd worden.

Ron: ‘Janske vond het echt een hele eer dat ik juist deze klassieker door mijn vaste producer Mario Veltman heb laten bewerken. Ik werk al jaren vol tevredenheid met Mario samen. Hij weet wat ik wil en het voelt vertrouwd. Ik kan het goed met hem vinden en kan geen enkele reden bedenken om ergens anders naar toe te gaan’. Om oude tijden te laten herleven organiseert Ron ook gewoon weer een cd-presentatie m.m.v. diverse artiesten. Ook Janske zal hierbij aanwezig zijn. Het zou toch mooi zijn als ze samen ‘Hier heb ik lang op gewacht’ gaan zingen. Nog mooier zou misschien wel zijn dat Ron en Janske ooit de studio induiken om een duet op te nemen, Hun stemmen passen voortreffelijk bij elkaar. Daar zal het niet aan liggen.

Meer berichten…

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Marlane wordt door het Nederlands publiek inmiddels niet alleen graag op het podium bewonderd maar ook als graag geziene gast gezien bij de reality soap ‘De Bevers’. Met Kees als manager en NRGY Music als platenmaatschappij is Marlane al een aantal jaren hard op weg...

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Jessy Arjaans blaast oude hit nieuw leven in. Zoals we veel om ons heen zien, worden steeds meer oude liedjes in een nieuw jasje gegoten. Dit omdat de jongere luisteraar de liedjes niet kennen, maar toch opnieuw op gaan pakken. Jessy Arjaans is niet meer weg te denken...

Nieuwe Single: Franz Joostink – De Nacht Is Mijn Leven

Nieuwe Single: Franz Joostink – De Nacht Is Mijn Leven

De spreekwoordelijk trein van Franz Joostink is niet meer te stoppen en dendert maar door. Voor zijn nieuwe single ‘De Nacht Is Mijn Leven’ keerde hij terug naar producer Manfred Jongenelis. In het begin van zijn muzikale carrière nam hij ook al twee liedjes op bij...

Nieuwe Single: 3Js – Vallen En Weer Opstaan

Nieuwe Single: 3Js – Vallen En Weer Opstaan

Vallen en Weer Opstaan is de titel van de nieuwe single van de 3Js. Wie de recente geschiedenis van 3Js-zanger Jan Dulles kent, verwacht bij die titel misschien een heel zwaar en emotioneel nummer, maar Vallen en Weer Opstaan is opvallend licht. ‘Vallen en Weer...

Nieuwe Single: Donny Ponsen – Kom In M’n Armen

Nieuwe Single: Donny Ponsen – Kom In M’n Armen

Het heeft even op zich laten wachten, maar de nieuwe single van Donny Ponsen heeft alle potentie om net zo’n grote hit te worden als de voorganger ‘Drink rode wijn’. Die plaat heeft ervoor gezorgd dat zijn naam met grote regelmaat bij Radio JND te horen was. Dat...