Nieuwe Single: Sam Feldt x Rita Ora – Follow Me

9-01-22

Sam Feldt werd bekend door zijn versie van Show Me Love van Robin S. te droppen, wat hem een vierde plaats in de Engelse hitlijsten wist te bezorgen. Die plek wist hij een jaar later ook in Nederland te bemachtigen met de track Summer On You, een samenwerking met Wulf en Lucas & Steve. Zijn nieuwste release Follow Me is ook een samenwerking met niemand minder dan Rita Ora. Deze Britse zangeres weet ook wel hoe het is om samen te werken. Haar eerste hit, Hot Right Here, scoorde ze samen met DJ Fresh waarna ze onder andere ook nog samenwerkte met Avicii, Tiesto en David Guetta.

Lees ook…

Nieuwe Single: Gu-Nee van den Oetelaar – Een Beetje Van Me Houden

Nieuwe Single: Gu-Nee van den Oetelaar – Een Beetje Van Me Houden

Met ‘Een Beetje Van Me Houden’ heeft de uit Den Bosch afkomstige zanger Gu-Nee van den Oetelaar een knaller van jewelste in handen. Het kan dan ook niet anders dan dat Gu-Nee hiermee een grotere naamsbekendheid zal gaan verwerven. Eerder bracht Gu-Nee succesvolle...

Nieuwe Single: Mike Kanders – Maar Dan Kom Ik Terug

Nieuwe Single: Mike Kanders – Maar Dan Kom Ik Terug

Mike Kanders hoopt met z’n nieuwe single ‘Maar Dan Kom Ik Terug’ een plekje te veroveren in de playlist van de Radio JND. Volgens Mike heeft producer Manfred Jongenelis de originele versie die collega-artiest Sjoerd Mertens in 2016 lanceerde compleet verbouwd. Hij...

Nieuwe Single: Robert Pater – Schouder Om Op Te Huilen

Nieuwe Single: Robert Pater – Schouder Om Op Te Huilen

Van het recente Robert Pater album ‘Heel Mijn Hart’ verschijnt nu de track ‘Schouder Om Op Te Huilen’ op single. Dit nummer werd geproduceerd door Harald Queens, die al vele hits voor Robert vervaardigde, waardoor gerust gezegd kan worden dat deze single weer alle...