Nieuwe Single: Snelle – 5 voor 12

Singer-songrapper Snelle probeert op zijn nieuwe single 5 voor 12 de sound van de jaren 80 uit. “Toen we de melodie speelden op de synthesizer hoorden we gelijk de Toto-vibe”, zei Lars Bos, zoals Snelle eigenlijk heet.

De single 5 voor 12, gaat over nét op tijd zijn. De tekst is zo geschreven dat iedereen zich erin kan herkennen. “Ik vind dit beter dan mijn oude werk”, aldus Snelle. “Ik had best een kleine struggle, ik wist niet meer hoe mijn muziek moest gaan klinken. Soms had ik het idee dat ik een formule aan het herhalen was, maar ik heb de smaak weer helemaal te pakken.”

Voor de clip van 5 voor 12 reisde Snelle naar Noorwegen.

Het uitbrengen van de single is voor Snelle het begin van een fase waarin hij veel nummers gaat uitbrengen. “In principe ben ik altijd met een album bezig”, zegt hij. “In tegenstelling tot wat de markt vraagt, zoveel mogelijk losse nummers uitbrengen, ben ik nog steeds fan van albums. Ik breng nu eerst deze single uit en daarna kijken we weer verder.”

Dit wil je misschien ook lezen…

William Janz – We gaan We gaan, Me va Me va

William Janz – We gaan We gaan, Me va Me va

William Janz de nummer één Julio Iglesias Tribute ter wereld brengt een ode aan zijn idool Julio Iglesias ter ere van zijn 80e verjaardag. Met zijn nieuwe single “We Gaan We Gaan, Me Va Me Va” wil hij hiermee aanmoedigen het leven te blijven vieren. Na zijn zomer hit...

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 39,  Ferry de Lits - In Elk Stadje //Havenzangers - Ik Heb Liever Dat Je Nu Gaat // Check de complete lijst radiojnd.nl/jn30...

Acda En De Munnik – Tussendoor

Acda En De Munnik – Tussendoor

Thomas Acda en Paul de Munnik zullen op de dag van De Reünie in de Ziggo Dome een nieuw album zullen uitbrengen genaamd AEDM. Het is meer dan 10 jaar geleden dat er een album van het duo verscheen. AEDM is opgenomen in verschillende studio’s in Nederland en Memphis....

&