Nieuwe Single: Tino Martin – Ik Kan Niet alleen Zijn

Het tv-format I want Your Song zorgde vorige week voor een daverende verrassing. Tino Martin kreeg op een presenteerblaadje een wereldhit aangereikt. ‘Ik kan niet alleen zijn’ is een hartverscheurend lied, geschreven door een dolgelukkige songwriter Hansen Thomas.

Tino Martin die alles nogal gelaten op zich af liet komen, liet duidelijk blijken wat hij van de vijf liedjes vond. Zijn gezichtsuitdrukking sprak boekdelen. Totdat Hansen Thomas met een wintermuts op achter het klavier ging zitten. Hij zong alsof zijn leven ervan vanaf hing, kippenvel!

,,’Ik kan niet alleen zijn’ heb ik speciaal voor Tino geschreven”, zei de componist/liedjesschrijver. De populairste zanger van Nederland van dit moment kon zijn oren en ogen niet geloven toen hij de ballad voor het eerst hoorde. Het nummer sluit naadloos aan bij zijn hits van het eerste uur.

Ook het publiek bleek in meerderheid met 52% voor ‘Kan niet alleen zijn’. Toen Tino een paar regels probeerde en eindigde bij ‘Ik ben gewoon weer terug bij af” was het duidelijk dat er geen ander besluit kon vallen.

Het Tino Martin-team dook meteen de studio in en er kwam een prachtige clip. Voor liedjesschrijver Hansen Thomas was er de rol weggelegd als begeleider achter de vleugel, een blonde dame danste in de Hollandse branding en Tino Martin haalde de hoge noten met gemak van ‘Ik kan niet alleen zijn’.

Dit wil je misschien ook lezen…

William Janz – We gaan We gaan, Me va Me va

William Janz – We gaan We gaan, Me va Me va

William Janz de nummer één Julio Iglesias Tribute ter wereld brengt een ode aan zijn idool Julio Iglesias ter ere van zijn 80e verjaardag. Met zijn nieuwe single “We Gaan We Gaan, Me Va Me Va” wil hij hiermee aanmoedigen het leven te blijven vieren. Na zijn zomer hit...

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 39,  Ferry de Lits - In Elk Stadje //Havenzangers - Ik Heb Liever Dat Je Nu Gaat // Check de complete lijst radiojnd.nl/jn30...

Acda En De Munnik – Tussendoor

Acda En De Munnik – Tussendoor

Thomas Acda en Paul de Munnik zullen op de dag van De Reünie in de Ziggo Dome een nieuw album zullen uitbrengen genaamd AEDM. Het is meer dan 10 jaar geleden dat er een album van het duo verscheen. AEDM is opgenomen in verschillende studio’s in Nederland en Memphis....

&