Nieuwe Single: Vince Collet – Vanaf De Eerste Dag

De tweede single die Vince Collet bij The Boom! Music Studio in De Meern o.l.v. producer Frank Verkooyen heeft opgenomen heeft de titel ‘Vanaf de eerste dag’ meegekregen. Volgens de Amsterdamse zanger is het gezellige lied een perfecte opvolger van ‘In mijn hart schijnt weer de zon’.  Vince gaf Verkooyen de vrije hand om een vrolijk lied te maken waarvan het refrein moest blijven hangen.

‘En dat is meer dan gelukt. Frank heeft er een foxtrot van gemaakt die naar verwachting bij m’n fans in de smaak zal vallen. De tekst ,die over een mooie vrouw gaat,  is geschreven door Wim Roeffen. Nadat ik de demo binnenkreeg stemde mij dat meteen vrolijk. De release komt overigens op het juiste moment. De kroegen mogen weer langer open en dat levert hopelijk weer een groot aantal optredens op. Het publiek vermaken is iets dat ik heel erg graag doe. Laten we maar hopen dat we vanaf nu verlost zijn van al die beperkingen. Iedereen is daar klaar mee. We moeten snel terug naar het ‘oude’ normaal’, aldus Vince.

Dit wil je misschien ook lezen…

William Janz – We gaan We gaan, Me va Me va

William Janz – We gaan We gaan, Me va Me va

William Janz de nummer één Julio Iglesias Tribute ter wereld brengt een ode aan zijn idool Julio Iglesias ter ere van zijn 80e verjaardag. Met zijn nieuwe single “We Gaan We Gaan, Me Va Me Va” wil hij hiermee aanmoedigen het leven te blijven vieren. Na zijn zomer hit...

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 39,  Ferry de Lits - In Elk Stadje //Havenzangers - Ik Heb Liever Dat Je Nu Gaat // Check de complete lijst radiojnd.nl/jn30...

Acda En De Munnik – Tussendoor

Acda En De Munnik – Tussendoor

Thomas Acda en Paul de Munnik zullen op de dag van De Reünie in de Ziggo Dome een nieuw album zullen uitbrengen genaamd AEDM. Het is meer dan 10 jaar geleden dat er een album van het duo verscheen. AEDM is opgenomen in verschillende studio’s in Nederland en Memphis....

&