Nieuwe Single: William Burg – Ze Speelde Blue Bayou

Het kan zijn dat als je de titel van de nieuwe single ‘Ze speelde Blue Bayou’ van William Burg hoort je denkt dat dit een hedendaagse bewerking is van de Roy Orbison klassieker ‘Blue Bayou’. Zo gek is dat niet, want de éne na de andere cover wordt tegenwoordig uitgebracht. Het zal dan ook een complete verrassing zijn dat je overgoten wordt met vrolijke klanken en een verhaallijn die je van het begin tot het einde gaat volgen. Omdat William op alle fronten een echte perfectionist is werd er deze keer ook veel aandacht geschonken aan de clip waarin alles tot in detail is uitgewerkt. De beelden hiervan zijn overigens in Valkenburg geschoten.

William: ‘Het is een levenslied waarin heel veel mensen zich in kunnen vinden. Dat weet ik zeker. Ik kreeg het concept aangereikt door mijn kameraad Hans van de Water. Hij heeft me in het verleden vaker verrast met goede ideeën die zijn uitgewerkt. Het onderwerp is echt helemaal te gek. Ik kwam een mooie dame tegen in een kleine bar die voor mij ging dansen. Ze bracht me helemaal tijdens deze rendez vous helemaal in de war. Er ontstond een prachtig avontuur en dansten tot in de morgen op het strand. Maar na die nacht ging alles stuk en verloor ik mijn geluk. Het bleek dat ze niet vrij was, maar een spel met mij speelde…..

Producer Manfred Jongenelis heeft werkelijk alle registers opengetrokken en een prachtige draai aan het geheel gegeven

Meer berichten…

Nieuwe Single: Gio van Veen – Ik Zal Je Belonen

Nieuwe Single: Gio van Veen – Ik Zal Je Belonen

Hij is pas 22 jaar maar toch timmert Gio van Veen al een aantal jaren aan de weg voor een succesvolle carrière. Samen met producer Manfred Jongenelis en het label Smaragd Music heeft de zanger hiermee een goede combinatie gevonden om met eigen repertoire en sound...

Nieuwe Single: Soraya – Jij Laat Me Lachen

Nieuwe Single: Soraya – Jij Laat Me Lachen

Wat kan de klank van de pure Hollandse volksmuziek toch heerlijk zijn, mits…… Puur, oprecht met warme muzikaliteit omringd en vertolkt wordt door een stem waarbij je ieder woord gelooft en je raakt. Het is helaas een bijna uitstervend muzikaal ras in onze Vaderlandse...

Nieuwe Single: Jessica Malfait – Waarom Ben Ik Niet Gebleven

Nieuwe Single: Jessica Malfait – Waarom Ben Ik Niet Gebleven

Hoogte en dieptepunten. Vreugde en verdriet wisselen elkaar af, ook in het leven van de Bredase zangeres Jessica Malfait. Ditmaal geen vrolijk feestnummer zoals we van haar gewend zijn, maar een emotioneel lied dat bij je binnenkomt en direct zal raken. Jarenlang lag...

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Marlane wordt door het Nederlands publiek inmiddels niet alleen graag op het podium bewonderd maar ook als graag geziene gast gezien bij de reality soap ‘De Bevers’. Met Kees als manager en NRGY Music als platenmaatschappij is Marlane al een aantal jaren hard op weg...

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Jessy Arjaans blaast oude hit nieuw leven in. Zoals we veel om ons heen zien, worden steeds meer oude liedjes in een nieuw jasje gegoten. Dit omdat de jongere luisteraar de liedjes niet kennen, maar toch opnieuw op gaan pakken. Jessy Arjaans is niet meer weg te denken...