Nieuwe Single: Yves Berendse – Voorgoed Voorbij

Deze maand brengt Yves Berendse zijn nieuwe single ‘Voorgoed Voorbij’ uit, een tijdloze Nederlandstalige ballade die gaat over iemand loslaten waar je veel van houdt. Achter het nummer zit een bijzondere lading. Het is namelijk geschreven door Rosetty de Ruiter, voormalig schrijfster en componiste van een aantal bekende Hazes hits (o.a ‘Laat Me Even’ en ‘Want Ik Hou Van Jou’). ‘Voorgoed Voorbij’ is een tijdloze melancholische ballade die gaat over iemand loslaten waar je veel van houdt.

 Yves Berendse: “Toen Rosetty mij het nummer voor het eerst liet horen was ik er direct verliefd op. Daarna hoorde ik pas wat voor verhaal erachter zat en dat maakte het voor mij nog veel bijzonderder. Rosetty schreef dit nummer in 2002 en was eigenlijk bedoeld voor André Hazes. Toen hij dit lied voor het eerst hoorde wilde hij het graag uitbrengen. Dit is er echter nooit meer van gekomen omdat hij ziek werd en overleed. Nu aan mij de eer om het alsnog uit te brengen”.

 Rosetty: “Vroeger schreef en componeerde ik vaak Nederlandstalige nummers voor onder andere André Hazes. Na zijn overlijden was ik eigenlijk zo aangedaan dat ik nooit meer heb geschreven. Het nummer ‘Voorgoed Voorbij’ zou opgenomen worden door André en is altijd op de plank blijven liggen en heb ik nooit meer aan iemand laten horen. Ik was het zelfs een beetje vergeten… Vorig jaar zag ik Yves optreden tijdens het livestream- concert ‘Een Rondje Hazes’ en ik was zo gecharmeerd van zijn stem dat ik besloot hem te contacten. We spraken af in mijn studio om mijn geschreven nummers samen te beluisteren. Yves was onder de indruk van één nummer en dat was ‘Voorgoed Voorbij’, het nummer waar André destijds wilde uitbrengen. Ik ben blij dat Yves dit nu alsnog kan doen”.

De videoclip die bij ‘Voorgoed Voorbij’ hoort, is opgenomen in Het Concertgebouw Amsterdam

Meer berichten…

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Marlane wordt door het Nederlands publiek inmiddels niet alleen graag op het podium bewonderd maar ook als graag geziene gast gezien bij de reality soap ‘De Bevers’. Met Kees als manager en NRGY Music als platenmaatschappij is Marlane al een aantal jaren hard op weg...

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Jessy Arjaans blaast oude hit nieuw leven in. Zoals we veel om ons heen zien, worden steeds meer oude liedjes in een nieuw jasje gegoten. Dit omdat de jongere luisteraar de liedjes niet kennen, maar toch opnieuw op gaan pakken. Jessy Arjaans is niet meer weg te denken...

Nieuwe Single: Franz Joostink – De Nacht Is Mijn Leven

Nieuwe Single: Franz Joostink – De Nacht Is Mijn Leven

De spreekwoordelijk trein van Franz Joostink is niet meer te stoppen en dendert maar door. Voor zijn nieuwe single ‘De Nacht Is Mijn Leven’ keerde hij terug naar producer Manfred Jongenelis. In het begin van zijn muzikale carrière nam hij ook al twee liedjes op bij...

Nieuwe Single: 3Js – Vallen En Weer Opstaan

Nieuwe Single: 3Js – Vallen En Weer Opstaan

Vallen en Weer Opstaan is de titel van de nieuwe single van de 3Js. Wie de recente geschiedenis van 3Js-zanger Jan Dulles kent, verwacht bij die titel misschien een heel zwaar en emotioneel nummer, maar Vallen en Weer Opstaan is opvallend licht. ‘Vallen en Weer...

Nieuwe Single: Donny Ponsen – Kom In M’n Armen

Nieuwe Single: Donny Ponsen – Kom In M’n Armen

Het heeft even op zich laten wachten, maar de nieuwe single van Donny Ponsen heeft alle potentie om net zo’n grote hit te worden als de voorganger ‘Drink rode wijn’. Die plaat heeft ervoor gezorgd dat zijn naam met grote regelmaat bij Radio JND te horen was. Dat...