Suzan & Freek & Claude – Vas-y (Ga Maar)

sep 11, 2023

Nadat Stromae afgelopen april zijn concerten in de Ziggo Dome cancelde en daarmee ook de optredens van zijn support act Claude kwamen te vervallen, schoten Suzan & Freek te hulp. Ze vroegen de hitzanger van Ladada (Mon Dernier Mot) en Layla om het voorprogramma van hun concerten te verzorgen. Daardoor zal hij half november alsnog in de Ziggo Dome te zien zijn. En, daar blijft het niet bij, want het drietal is samen de studio ingedoken om muziek op te nemen. Het resultaat is de single Vas-y (Ga Maar)‘Voor Freek en mij is dit echt een droomsamenwerking’ zegt Suzan. ‘Soms kan het best lastig zijn om met anderen samen te werken, omdat je bijvoorbeeld moet gaan kijken of de stemmen mooi bij elkaar kleuren. Maar dat is goed gelukt.’ Vas-y (Ga Maar) is afkomstig van het nieuwe album van Suzan & Freek dat op 22 september uitkomt onder de titel Iemand Van Vroeger.
De titel ‘Iemand Van Vroeger’ is op meerdere manieren uit te leggen, aldus het duo. “De tijd vliegt als je plezier hebt – en dat hebben we. We zijn inmiddels écht de helft van onze levens samen. We zijn elkaars ‘iemand van vroeger’. En hoewel er veel veranderd is, is veel ook juist hetzelfde gebleven. Bij je ouders op de bank ploffen, slingeren tussen de witte strepen op het fietspad: er blijft zo veel van vroeger in je systeem zitten, en dat is maar goed ook! Als we later groot zijn, hopen we met trots terug te kijken op vroeger – wat dat ‘vroeger’ dan ook mag zijn.”

Meer nieuwe releases

Vieze Jack – Zeg Eens Meisje

Vieze Jack – Zeg Eens Meisje

Vieze Jack trekt zichzelf even terug voor een liefdevolle verwendag. Kijk stiekem mee, geniet van de zomerse vakantieklanken en dompel je onder in Jack z’n zaligste dromen.  

Kimberly Franssens – Nog Een Laatste Dans

Kimberly Franssens – Nog Een Laatste Dans

Kimberly Fransens is nog piepjong wanneer zij meespeelt in musicals als ‘The Sound of Music’ en ‘Annie’ Het grote publiek leert Kimberly Fransens kennen door talentenjachten zoals IDOLS (2016) en The Voice of Holland (2019). Met hits zoals ’Love You Better’ en ’Forget To...

Ferry de Lits – Met Het Vliegtuig Naar Spanje

Ferry de Lits – Met Het Vliegtuig Naar Spanje

Ferry de Lits staat nog in de JN30 met de samenwerking met Nelis Leeman, Allemaal Naar De Hemel. Toch delen we graag zijn nieuwe muziek met jullie Met Het Vliegtuig Naar Spanje. Met zijn stemgeluid en zijn hoge entertainmentgehalte verschijnt deze plaat, oeh lalala met het...

Nu op Radio JND