Waylon – Nog één Nacht

Ik zie het aan je lichaamstaal-Je zet ’t liefst een streep door ons verhaal-Je zet de liefde weer op straat-Tot de lucht is opgeklaard-Je hebt dit spel zo vaak gespeeld-Steeds dezelfde kaarten uitgedeeld
M’n hart gebroken, weer geheeld-Maar misschien is dit één keer te veel-Tot morgenvroeg wil ik het niet weten-Geef me nog één, geef me nog één nacht-Als ik toen ik jou voor het eerst zag.
Nog één Nacht is de nieuwe single van Waylon en komt van zijn album Gewoon Willem.

Dit wil je misschien ook lezen…

Tino Martin & Anouk – Voor Je Het Weet

Tino Martin & Anouk – Voor Je Het Weet

Er is weer een bijzondere samenwerking binnen de Nederlandse muziekscene ontstaan. Dit keer gaat het om Tino Martin en Anouk die samen het duet Voor Je ’t Weet hebben opgenomen. Anouk, die eigenlijk geen Nederlandstalig meer wil zingen was onder de indruk van een demo...

Wesley Ponsen – Wachten Op Jou

Wesley Ponsen – Wachten Op Jou

In de afgelopen 15 jaar heeft Wesley Ponsen al een behoorlijk aantal liedjes uitgebracht die bij het publiek zijn blijven hangen. Op de hoes van zijn nieuwe single ‘Wachten Op Jou’ zie je een compilatie hiervan. Wesley is van mening dat de kracht van nummers als...

Jaman – Jij Bent Voor Mij Die Ene

Jaman – Jij Bent Voor Mij Die Ene

Ondanks dat Jaman op z’n voorgaande autobiografische single ‘Kleine Janneman’ enorm veel respons kreeg heeft hij besloten om zich de komende tijd weer helemaal te richten op het opnemen én uitbrengen van gezellige feestplaten. De zanger uit Kampen heeft in zijn...

&